Informacije

SMJEŠTAJ

Smještaj sudionika organiziran je u Studentskom domu dr. Franjo Tuđman, Cvite Fiskovića 3 u Splitu, koji se nalazi u neposrednoj blizini Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu. Na raspolaganju će biti prozračne i ugodne dvokrevetne sobe u razdoblju od ponedjeljka 24. rujna do srijede 26. rujna. U sklopu studentskog doma nalazi se restoran sa slastičarnicom, kao i caffe bar Tinel gdje će biti organizirana zabava dobrodošlice u ponedjeljak navečer.

PROMETNA POVEZANOST

S autobusnog odnosno željezničkog kolodvora autobusna linija broj 15 vozi direktno do Ulice Brune Bušića koja se nalazi vrlo blizu fakultetu i studenskom domu.
Postoji i autobusna linija broj 18 koja vozi sa stanice na glavnoj tržnici do koje se jednostavno dođe pješke za 5 min od kolodvora, a također direktno vozi do Ulice Matice hrvatske u kojoj se ujedno nalazi i sami fakultet. Za više informacija o javnom prijevozu možete posjetiti stranicu: www.promet-split.hr.

LOKACIJA

Skup Zajednički temelji 2018. će se održati na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu, Matice hrvatske 15. Raspored po dvoranama kao i detaljan raspored događanja biti će objavljeni nakon recenzije radova.